Promomarketing

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yleistä

 

Promomarketing Oy / Jouko Haapoja on käytännönläheinen, kokenut PK-yritysten ja yhteisöjen kehityskonsultti, sekä valmentaja. Erikoisalueina ovat mm. asiakas / markkinalähtöinen, kaupallinen tuotteistaminen, konseptointi ja ketjuttaminen, markkinointi, myynti ja koko yrityksen toiminnan strateginen tai toiminnallinen tehostaminen. Omia alueitaan ovat myös innovaatioden arviointi ja testaaminen, -kaupallistaminen, sekä itse innovaatiokehitysprojektit start-upeissa ja Pkt-yrityksissä yleensä. 

Olen mukana myös yritysten TEKES-rahoitteisissa kehityshankkeissa, yritysten kaupallisena asiantuntijana ja arvioijana, varmistamassa että heti alusta lähtien kehityskohteen kaupalliset realiteetit/mahdollisuudet otetaan kunnolla huomioon. Näin tehostetaan tuote/palvelukehitys- prosessia ja avataan jo alusta alkaen ovia sinne missä markkinaa ja sen tarpeita on. Usein toimin myös koko kehityshankkeen ohjausyhmässä  selkeyttämässä projektin etenemistä ja budjettikuria.

Yli 1500 konsultointiasiakkaan ja jo 30 vuoden kokemuksella apua, sekä erikoispalveluita, löytyy 1 hengen yriyksistä aina muutaman sadan hengen yrityksiin. Toimialatuntemus on laaja, kaupalliset asiat koskettavat kaikkia yrityksiä, niin myös niiden vaikeus.

Jos myynti ei vedä, myynnin tuottovaatimus ei täyty, yritys lanseeraa jotain uutta tai haluaa laajentua, ota yhteyttä! 

Merkittävimpiä, kaupallisen konsulttitoiminnan työverkostoja ovat olleet:  Työ- ja Elinkeinoministeriö/ELY-keskukset, TEKES, Keksintösäätiö, Yliopistot/Ammattikorkeakoulut, yrityshautomot ja kiinteistötoimialalla johtavat vakuutusyhtiöt, sekä rakennusliikkeet. 

Katso lisätietoja myös tuotteistetuista palveluista, erikoissertifioinneista ylävalikoista, tai kysy suoraan minulta. Tervetuloa sivuille.

 

 

Promomarketing Oy
Jouko Haapoja
Soukanahde 8 C 54
02360 Espoo
Gsm +358 500 405 001


etunimi.sukunimi(at)promohaapoja.com
 
Käyntiosoite: Soukanahde 8 C 54, 02360 Espoo
Puhelin: +358 500 405 001
Sähköposti: etunimi.sukunimi@promohaapoja.com
© Konsulttitoimisto Promomarketing Oy 2012
Nettitaivas